Kat of The Bobwhites was our August 2012 Daring Baker hostess who inspired us to have fun in creating pate a choux shapes, filled with crème patisserie or Chantilly cream. We were encouraged to create swans or any shape we wanted and to go crazy with filling flavors allowing our creativity to go wild!
Tolik asi k blog-checking lines. Srpnovou výzvu The Daring Bakers pro nás připravila tento měsíc Kat z blogu The Bobwhites. Měli jsme za úkol vytvořit Pâte à Choux nebo-li odpalované těsto, jakéhokoliv tvaru naplněné jakýmkoliv krémem. Za vzor pro nás vytvořila krásné labutě, a mně se tolik líbily, že jsem se rozhodla tvary neměnit.
Tohle je v pořadí moje třetí výzva The Daring Bakers. Tentokrát jsem na výzvu nebyla sama, jelikož mi pomáhala moje druhá drahá polovička, a bez ní vůbec nevím, jestli bych to nervově zvládla. Krásně jsem si totiž představovala, jak si s labutěmi vyhraju, jak je naplním nejrůznějšími nejlepšími krémy a vůbec. Nakonec jsem supěla zpocená nad druhou várkou odpalovaného těsta, protože první úspěch dopadl asi takhle: